angajaților MaxBet

Beneficiile angajaților MaxBet

Preparing: Odată intrați în companie, noii angajați beneficiază noise prima zi de programe de preparing speciale, at work, susținute de traineri dedicați, racket sălile de joc specializate și manageri cu experiență în domeniu. „MaxBet oferă șanse egale tuturor candidaților săi. Scopul nostru este de an integra asumat și responsabil fiecare nou angajat în adage 1 lună”, explică Elena Manda. În 2013, multinaționala a înființat Centrul de Training MaxBet, ibcbet unde angajații participă la traininguri menite să le ajute dezvoltarea competențelor în zonele de: comunicare, client mind, time administration, setare de obiective, integrare în echipă, initiative și administration performant.

Promovare: Orice angajat cu cel puțin 1 a vechime în companie poate promova în MaxBet, dacă are abilitățile necesare postului. „99% commotion managementul operațional este promovat assistant, iar la nivel de departamente, în acest an, am înregistrat 35 de promovări interne”, explică Managerul de HR.

Educație: Pentru că o horse parte commotion angajații MaxBet România sunt studenți, compania an implementat un program de burse, în 2014, alături de Fundația CSR MindSet. Anual, în jur de 50 de angajați cu probleme sociale au parte de susținerea materială a companiei, pentru a-și finaliza studiile universitare și postuniversitare.

Acțiuni recreative: Pe lângă activitățile de group building pe departamente sau orașe, anual, are loc un eveniment ce reunește angajați commotion toate țările grupului MaxBet. De asemenea, compania susține activitățile sportive, cum ar fi Campionatul assistant de fotbal MaxBet. „A antrenat participarea a peste half commotion angajații noștri și formarea a 33 de echipe de fotbal, competiția având un puternic caracter umanitar, cele 33 de echipe susținând tot atâtea cauze umanitare: case de copii, spitale, persoane cu probleme medicale grave”, spune Elena Manda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *